PRISER

Jeg fotograferer også konfirmanter, barn, hester, katter, kjærester – hva det enn måtte være på både to- og fire ben. Prisene under er gjeldende uansett hva du ønsker bilder av.

Den store pakken

2300 kr

 • Fotografering av 1-2 hunder

 • Opptil 1,5 timers fotoshoot med store variasjoner i bilder. Vi bruker god tid på å ta bilder i forskjellige settinger, på strand og i vann, hoppende rundt med en ball om hunden din liker det, litt roligere portretter i blomsterenga, bilder av deg og din hund, hunden din får være løs og gjøre akkurat det den ønsker mens jeg fotograferer. Har du trekkhund, agilityhund, lydighetshund etc kan vi og ta actionbilder i en slik setting. Ingen begrensninger, jeg legger opp etter hvordan type bilder DU ønsker av din hund og velger ut riktig location etter hva du ønsker.

 • De beste bildene tilsendt elektronisk så du kan plukke ut bildene du liker best

 • ca 20-25 redigerte høyoppløselige + webversjon av bildene du plukker ut

Mulighet for å bestille flere bilder for 250 kr inkl mva

Den lille pakken

1590 kr

 • Fotografering av 1 hund

 • 30 min fotoshoot på location. En ypperlig pakke for deg som bare ønsker deg fine portretter av din hund på veggen. Vi finner en location med riktig lys, fine naturlige omgivelser. Det blir ikke stor variasjon i bilder slik som i den store pakken. Her vil det bli lagt mere vekt på nære, enkle portretter i litt roligere settinger.

 • De beste bildene tilsendt elektronisk så du kan plukke ut bildene du liker best

 • 5 redigerte høyoppløselige + webversjon av bildene du plukker ut

 • Mulighet til å bestille flere bilder for 250 kr inkl mva

Tilbys kun i Hønefoss, Asker og Bærum (med mindre det er mange som går sammen).

Ekstra:
– Kjøretillegg på 3,5 kr/km (+mva) utenfor Hønefoss

Tid: Jeg tar alle bildene mine i naturlig lys. Derfor foregår de fleste fotooppdragene på dagtid.

Sted: Det hele kommer litt ann på hvordan type oppdrag det er snakk om. Men jeg kommer dit du ønsker. Location vi blir enige om, det kommer ann på årstid og hvordan type hund du har. I hovedsak holder jeg til i hønefoss, men er og endel i Asker/Bærum/Oslo.

Rettigheter: Jeg eier rettighetene til bildene. Dere kan bruke bildene fritt til privat bruk(blogg, facebook, print etc). Dersom bildene skal brukes i markedsføring, konkurranser eller for bedrifter skal jeg kontaktes. Bildene kan ikke selges videre, alt salg skal gå via meg.  Fotografens navn skal være synlig enten via vannmerke eller ved kreditering i form av tekst dersom det brukes på nett. På veggen i stua bruker dere printversjonen som er både høyoppløselig og uten vannmerke 😉 Ved spørsmål rundt dette bare ta kontakt!

Hvorfor velge meg? Jeg har gjennom flere år jobbet som hundefotograf og har med tiden opparbeidet meg god erfaring på hvordan man bør legge opp en fotoshoot tilpasset hunder mht lys, pels, bakgrunner, locations mm. Med bakgrunn som hundetrener vet jeg hvordan jeg bør jobbe med hundene for å få frem riktig uttrykk, en avslappet hund og deres personlighet. I mitt samvær med hunden er jeg opptatt av å se individet. Bak den mest irriterende, viltre, uoppdragne hunden kan det skjule seg en likevel sårbar, mild sjel. Dette vil jeg si er min største styrke som fotograf. At jeg kanskje ser ting andre ikke ser. Dette vil vises i bildene jeg tar. Jeg elsker også arbeidende hunder, hunder som leker, masse sand og vannsprut, grisete hunder som får være bajasser i skogen og gjøre det de elsker. Enten det er å løpe, leke, kose med eieren sin eller sole seg i gresset. Jeg legger opp fotoshooten/settingen etter hvordan type hund du har og gjør det som må til for å få de beste bildene. Ofte drar jeg hjem med kliss våt bukse etter å ha vasset ut i vannet, sand i hår og over hele kroppen etter å ha ligget nede på bakken for å ta bilder på stranda, og gjerne litt sølemerker i ansiktet etter en labb som har vært nysgjerrig på hva for en raring jeg er som ligger der på bakken. Og det er akkurat slik det bør være

Jeg tilbyr også:

 • Fotografering for hundeskoler. Ønsker du å promotere bedriften din, eller trenger bilder til hjemmeside e.l. er gode bilder fra kurs, med fokus på god stemning, godt håndlag med hund, hunder som ser fornøyde ut og bilder som skaper blikkfang og viser seriøsitet er viktig å få frem. Dette kan jeg hjelpe deg med. Ta kontakt for priser. For eksempler: Catch hundeskole

 • Fotografering innen jakthund, trekkhund, redningshund, politihund, arbeidende hunder generelt som krever en spesiell setting. Jeg kommer til der dere trener/arbeider og kan følge dere. Jeg har god erfaring med hunden in action. Opplegg og pris blir vi enige om.

 • Reklamefotografering for bedrifter som selger hundeprodukter.

 • Fotografering for oppdrettere, på arrangementer, stevner etc.