UteMagi

Jeg blir fadern meg religiøs jeg ass! Sov under åpen himmel all alone i Uvdal på fredag. Våkna til lett snødekket sovepose og ei rype som klukket borti heia mens jeg tente ett frokostbål. Kutt på hånda etter gårdsdagens vedsanking, bustete hår som kanskje hadde trengt en vask og en mestringsfølelse som gjorde godt for sjela i bånn! At ting er litt på halvtolv gjør at det bare føles enda bedre! FeelGood!

Etter å ha satt klokka på 05.55 fikk jeg gjort meg klar til en 8 timers lang herlig fjelltur med superhyggelige vorstehfolk og deres hunder! Å rusle på fjellski i tåkeheim med rimlagte trær og arbeidende hunder er bare magisk altså! Så sykt vakkert ute!! Og herregud for en digg følelse etterpå! Sår i kinna etter fjellufta, gnagsår på ankler og fingre, en sulten og sliten kropp, også slenger vi på stoltheten etter overnattinga og godfølelsen etter å ha brukt kroppen en hel dag i tillegg så blei det liksom magisk! Ja, jeg blir religiøs av slikt! Utelivet er bare helt konge!! 

Her er litt bilder fra dagen til fjells med vorstehhundklubben fra Buskerud og Oslo/Akershus. Det var distriktsmesterskap og slipp med instruksjon for nybegynner. Veldig lærerikt for meg å rusle foran med instruktør og både ta bilder og få masse god faglin inputt av hva vi så! Tusen hjertlig takk for det! Dagen var preget av tåke og mye grått, men samtidig var det så vanvittig vakkert! Jeg klarte seff å dra avgårde med altfor fylt opp minnekort, så fikk ikke tatt så mange naturbilder av de ekstremt store og flotte snøkrystallene som preget trærne, men litt hunder in action ble det hvertfall! Tusen takk for en superhyggelig dag. Så deilig å vite at jeg har ett hyggelig, avslappa og behagelig hundemiljø og vende meg til når jeg får min egen fjott i hus! 

Endelig ett flott fuglearbeid! 

Endelig ett flott fuglearbeid! 

Alle bildene mine er til salgs, så ønsker man å bruke noe (har flere) så bare ta kontakt :)