Bursdagstur :)

Det er så herlig med folk som er like åpensinnede som en selv! Da kan man få mange fine opplevelser sammen! Jeg ønsket meg en skitur i Uvdalsområdet. Tilfeldigvis så jeg at ei jeg fulgte på instagram hadde lagt ut bilde fra akkurat slik terreng jeg ønsket å gå på skitur!

Så jeg sendte hun en melding. Det endte med en hyggelig prat og at vi bestemte oss for å dra på tur sammen dagen etter! Jeg kjørte opp til Nore og Uvdal, ble møtt av huskyene Storm og Bris og en bønsj andre huskyer klare til arbeid!

Vi tura avgårde med ved, kamera og turmat! 12-spann, strålende sol og superhyggelig selskap! Hadde en super dag med mange timer etter hunderomper, solskinn og digg turmat!

Vi hadde det så hyggelig, og værmeldingen var virkelig med oss, og fordi vi begge hadde bursdag med en dags mellomrom begge to, bestemte vi oss for å få til en bursdagstur! Så det ble sledetur med norske flagg, skitur med Tellus, Bris og Storm, bursdagshatter, appelsinkake på bålet og utemiddag! 

Brownie i appelsinskall. Fyttigriiisen så digg det her var! den ble perfekt stekt, og vi angra på at det kun var en til hver! Anebfales på det sterkeste! Ta ut innmaten på appelsinen, fyll opp med sjokoladekakedeig, pakk inn i folie og legg på glørene på bålet.

Tusen takk for noen superhyggelige turer Emi! Helt perfekt!  Sjekk ut de superfine solnedgangbildene hennes på @ingenkake på insta! Hu er rå på de ass! Jeg hater i grunn bursdager, men for første gang noen gang, hadde jeg en super dag. Jeg gjorde akkurat det jeg ville, på min måte. I naturen. Med bikkjer. Bra vær og hyggelig selskap. Eide min egen bursdag. Det føltes skikkelig bra!