Canelana - Kvalitetsprodukter i ull

Tellus og jeg er stolte ambassadører for Canelana. De leverer høykvalitetetsprodukter til både to- og firbente i merinoull. Jeg elsker alle produktene jeg har herifra, men noen produkter har jeg litt ekstra god nytte av enn andre. Etter å ha brukt endel av disse produktene så vil man bare ha mer! Det finnes ikke noe som varmer mer enn ull. Og Canelana har klart å utnytte ullen på sitt beste. De har laget flotte, solide produkter som varmer helt sinnsykt bra! Til de kaldeste dagene, har de både jakker og bukser i tykk ull som er helt magiske å bruke i soveposen, på tur eller hjemme i sofaen. 

Grimsbujakka er en tykk ulljakke. Den isolerer veldig godt, og er mye varmere enn selv de heftigste ullgenserne jeg har. Den har hull til tommelen, godt med lommer, god passform, relativ høy hals og og er enkelt og greit veldig varm. Grimsbujakka er like god hele året! Skal jeg ut en kjapp tur, slenger jeg alltid på meg denne. Den er helt super på de kaldeste dagene, men og kjempedeilig å bruke nå på sene vårdager som en ytterjakke. 

Foto: Emilie Dahlman

Foto: Emilie Dahlman

Bjørn sokker
Første gang jeg tok disse på føttene mine, sleit jeg oppriktig med å ta de av meg da jeg skulle ut døra. De er vanvittig myke inni, de sitter godt etter foten som ett par gode sokker, samtidig som du får tøffelfølese. Tøffler men med ekstremt god passform! Det første plagget jeg tar på meg hver dag når jeg kommer hjem, er disse sokkene! Jeg bruker dem også i soveposen og i fjellskiskoa mine (litt for tykke til å ha i vanlige sko). 

sokker

Ambassadør dekkenet
Dette dekkenet er av ren merinoull og går godt over hundens lår. Den kan justeres bak for hunder med høy haleføring eller andre tilpasninger og har refleks på rompa. Dette dekkenet er det Tellus har brukt aller mest, det er supert til rastepauser, i bilen og han bruker det i soveposen sin på teltturer. 

På de kaldeste dagene har han brukt dette i kombinasjon med:
Varmeteppe/ullponcho i tykk ull.
Dette teppet er fantastisk! Når Tellus er sliten og jeg vet han kommer til å ligge rolig, foretrekker jeg faktisk dette fremfor dekken. Rett og slett fordi det ser så vanvittig deilig ut å være pakka inn i dette og det varmer veldig godt når man er pakket inn på denne måten! Han får bedre bevgelsesfrihet i liggestillingene enn om han hadde hatt på dekken som satt tight. 

Jeg ser og at han virkelig koser seg når han ligger på ullsenga, pakket inn i dette ullteppet. Tellus sliter veldig med dårlig sirkulasjon og fryser lett på vinteren. For at jeg skal kunne la ham sove ute på vinterstid har jeg brukt ambassadør+ poncho inni en jervenduk. Dette er ikke lettvektsprodukter, men fyttirakkern så gode og varme de er! Før har jeg lagt ett ullteppe over han, men det glir av iløpet av natta. Men fordi dette tres over hode, har han varme hele natta selvom han flytter litt på seg. 

Potegenser + kombijakke (jakke med avtagbare ermer)
Disse to produktene bruker jeg veldig mye sammen. Bruker vesten mye inne, og har den alltid med i bilen som ett ekstra lag. Potegensern er litt tykkere enn en vanlig ulltrøye og er helt super som mellomlag. Den kan brukes rett på kroppen, eller over en vanlig ulltrøye. Jeg bruker denne både på tur og til hverdags! Jeg har ofte med meg denne i sekken på kortere turer til rastepausene fremfor tykk ullgenser. 
 

Jeg med potegenser, Tellus med ambassadørdekken.

Jeg med potegenser, Tellus med ambassadørdekken.

Ullseng med kant fortjener og en shoutout. På turer der vi camper rett ved bilen er dette gull på vinteren! Ellers bruker Tellus den både inne og i bilen året rundt! Når det er kaldt, har jeg erfart hvor viktig det er med varme undenifra. For meg er ett dårlig liggeunderlag på vinterstid nesten værre enn en dårlig sovepose. Så jeg har vært nøye på at Tellus har noe godt og isolerende å ligge på, her gjør denne senga en veldig god jobb!

Når vi først var inne på underlag.... måtte jeg bare ha med denne og. Ligge/sitteunderlag til både folk og bikkjer. Brukes som sitterunderlag på tur til oss eller i f.eks i buret eller påtrening til hundene. Vanntett underside+ull på oversiden! 

Ett produkt jeg nylig har fått, som er helt rå er bukse i tykk merinoull. Sjukt varm!! Den er som en joggebukse, bare i ull! Den er superdigg å bruke utendørs på kjøle kvelder og på camp! Selvom vintersesongen er på hell, bruker jeg produktene minst like mye nå som på vinteren. De er gull å ha når man sitter ute på sene sommerkvelder. Canelana har og en veldig fin hundeførerjakke (med avtagbare armer). Beste passformen på treningsjakke jeg har prøvd. Jeg gleder meg til å få denne!

Aurora ulldekken. Perfekt til høst og vår! Ett tynnere dekken som sitter godt etter kroppen! Tynn merinoull i fine farger. Her vist av verdens kjekkeste hundemodell - rent objektivt sett!! *smelt*

Thermo ulldekken  er det ultimate vinterdekkenet. Tykk merinoull inni, og utenpå vind-/vanntett og pustende thermoshell. Finnes i mange forskjellige farger og varianeter, noen kan du se under.

Thermo ulldekken er det ultimate vinterdekkenet. Tykk merinoull inni, og utenpå vind-/vanntett og pustende thermoshell. Finnes i mange forskjellige farger og varianeter, noen kan du se under.

Jeg kan anbefale Canelana sine produkter på det sterkeste. Jeg liker konseptet deres, produktene er av god kvalitet, menneskene bak er supre og veldig seriøse og jeg tror Canelana har mye spennende å komme med! Jeg gleder meg hvertfall til videre samarbeid. 

Er du interessert i produktene? Send meg en liten melding så kanskje vi kan ordne ett godt kjøp. Thorbjørn og Ingrid er og veldig behjelpelig med med hva du bør velge, størrelser osv! 
Sjekk ut resten av produktene her: www.canelana.no

turbilder